HTS Installatietechniek - de duurzame energie specialist uit Soest

Offerte aanvragen

Met de alsmaar stijgende energieprijzen is het steeds interessanter om te kijken naar de mogelijkheden die een duurzame energieoplossing jou kan bieden. Heb je weleens gedacht aan zonnepanelen, waarmee je zelfstandig stroom op kunt wekken? Of wat dacht je van een zonneboilersysteem? Met een dergelijk systeem wordt je woning verwarmd met de nieuwste technologieën op het gebied van zonnewarmte: vacuüm heatpipes. Veel van onze klanten hebben er dankzij deze methode voor gekozen om helemaal geen gas- en elektriciteitsabonnement af te sluiten. Je hebt dus ook direct minder vaste lasten.

Samenwerkingen duurzame energie

Voor de levering van duurzame energie en energiesystemen werkt
installatiebedrijf HTS Installatietechniek samen met verschillende bedrijven. Niet alleen de apparaten zijn belangrijk, er moet ook gelet worden op de
bouwfysische aspecten, zoals isolatie. Deze combinatie maakt het
mogelijk om het hoogst mogelijke rendement te behalen.

Meer info

Advies duurzame energie

Energiespecialist Pieter gaat graag met je om de tafel zitten om je te
adviseren over duurzame energie en het verlagen van je stookkosten. Bel
hem vandaag nog via: 035 - 685 72 33.

Installatie en onderhoud van warmtepompen & airconditioning

Bij HTS Installatietechniek zijn we ook gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van warmtepompen en airconditioning. Een warmtepomp kan ervoor zorgen dat je woning aangenaam verwarmd wordt zonder gas. Hiermee draag je, ondanks het hogere energieverbruik, aanzienlijk bij aan een vermindering van de CO2-uitstoot. Kies daarnaast voor een split unit airconditioning, oftewel een airco die zowel kan koelen als verwarmen, zodat je woning in de zomer aangenaam koel en in de winter heerlijk warm blijft. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een warmtepomp en/of airconditioning voor in jouw woning? Neem dan direct contact met ons op.

Meer info