Duurzame energie, kies jij ervoor?

Met duurzame energie ben je lief voor het milieu, maar duurzame energie is ook lief voor jou. Energie uit wind en zon is namelijk superschoon en zal nooit opraken.

Profiteer van Pieters kennis van duurzame energie

Met de alsmaar stijgende energieprijzen is het steeds interessanter om te kijken naar de mogelijkheden die een duurzame energieoplossing jou kan bieden.

Heb je weleens gedacht aan zonnepanelen, waarmee je zelfstandig stroom op kunt wekken? Of wat dacht je van een zonneboilersysteem? Met zo’n systeem wordt je woning verwarmd met de nieuwste technologieën op zonnewarmtegebied: vacuüm heatpipes. Veel van onze klanten hebben er dankzij deze methode voor gekozen om helemaal geen gas- en elektriciteitsabonnement af te sluiten. Je hebt dan dus ook direct minder vaste lasten.

Advies over duurzame en betaalbare energie
Energiespecialist Pieter gaat graag met je om de tafel zitten om jou te adviseren over duurzame energie en het verlagen van je stookkosten. Bel hem vandaag nog op: (035) 6857233.

 

In samenwerking met een energieconsulent

Voor de levering van duurzame energie en energiesystemen werkt installatiebedrijf Hil-Trade samen met verschillende bedrijven. Niet alleen de apparaten zijn belangrijk er dient ook gelet worden op de bouwfysische aspecten, zoals isolatie etc.. Deze combinatie maakt het mogelijk om het hoogstmogelijke rendement te behalen.

Inkoopcollectief

Hil-Trade levert stroom en gas via een inkoopcollectief. Door gezamenlijk groot in te kopen, maken we een vuist tegenover energiebedrijven. Zo ben jij altijd zeker van de beste prijs. Wil je hier meer over weten? Geef me een belletje (035 6857233) of plan direct een afspraak in.

Het assortiment van Hil-Trade bestaat onder meer uit vacuüm heatpipes, zonneboilers, pv-panelen (zonnepanelen), vloerverwarming, cv-ketels en warmtepompen.

Vraag naar de mogelijkheden.